Brakastølen

- Flotte byggeklare høystandardtomter
- Fantastisk utsikt fra alle tomter
- Unike solforhold, fra morgen til kveld
- Alle tomtene ligger på 950 - 1050 moh
________________________
Ny reguleringsplan for Brakastølen ble godkjent i april 2020.
Innen den nye planen så er det godkjent ca 70 nye tomter/hytteprosjekter.
Utbyggingen vil skje gjennom 3 ulike byggetrinn.
Nye spennende prosjekterte nøkkelferdige hytter kommer for salg høsten/vinteren 2020.
______________________________
Ta kontakt for å avtale en personlig visning av Brakastølen
- oppfyll din hyttedrøm !

Brakastølen/Vaset

Vaset er et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby spennende aktiviteter både sommer og vinter. Vaset ligger i Vestre Slidre kommune og grenser mot Hemsedal, ca. 18 km nord-vest for regionsenteret Fagernes og 200 km fra Oslo. Panoramavegen over til Hemsedal gjør tilgjengeligheten til Vaset god, også mot vest, samtidig som en kjøretur langs denne legendariske veien er en opplevelse i seg selv.

Alpint

Vaset skiheiser har 9 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader. Vaset er et flott alternativ for barnefamilier og de som vil øve seg på rails eller hopp.

Langrenn

Løypenettet på Vaset er på ca. 120 kilometer, og prepareres av Vasetløypene SA. Løypelaget preparerer løypenettet med to store løypemaskiner med en bredde på 4,5 meter. Løypemaskinene lager to klassiske spor og med skøytetrasè i midten. Løypenettet til Vasetløypene varierer fra lysløype som ligger i granskog, til løypene på snaufjellet innenfor Gomobu. Her kan en oppleve skiturer på slake vidder, men også mulighet for å komme opp på fjellet «Syni» på 1137 moh.

Sykkel

Vaset ligger midt i et eldorado for syklister i alle aldre og på alle nivåer. Sykkelmiljøet i Valdres har vokst de siste årene, med Valdresrittet og Offroad Valdres som beintøffe ritt og familievennlige sykkelturer som en del av den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen". Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelløyper som passer for hele familien

Hytter

På de nye tomtene i Brakastølen kan man velge blant flere norske kvalitetsleverandører av hytter.  Vi vil kunne levere nøkkelferdige hytteprosjekter sammen med våre utvalgte samarbeidspartnere. Det er bare for kunden å velge seg ut tomt og hyttemodell, og vi vil ta oss av hele byggeprosessen frem til hytta står ferdig.

_________________________________

Tinde Hytter – stedet for dine beste stunder

Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker.   Derfor har Tinde utviklet gode serier av kvalitetshytter – alle med hver sine særtrekk og egenskaper.  Tinde bygger din hytte spesielt for deg og dine, slik blir den et sted der du kan dyrke de gode opplevelser i livet.

Les mer om Tinde Hytter – www.tindehytter.no

__________________________________

Leve Hytter – tidløst design og solid håndverk

Leve Hytter lager moderne kvalitetshytter med god arkitektur. Ei hytte skal vare i mange generasjoner.  Derfor er Leve Hytter opptatt av at  den skal fremstå som tidløs, i motsetning til gammaldags.  Leve Hytter sin hytteserie heter Vy, og er utviklet i samarbeid med en av Norges fremste arkitekter.  Den kommer i flere grunnmodeller og størrelser, med gode valgmuligheter.  Du får ei gjennomtenkt hytte, akkurat tilpasset deg.

Les mer om Leve Hytter – www.levehytter.no

Nyheter

Hyttebygging

Oppstart av hyttebyggingen vil skje før nyttår i år.

______________________________

Infrastruktur

Opparbeidelse av ny infrastruktur innen byggetrinn 1 vil påbegynnes i løpet av oktober/november 2020.  Infrastruktur er ferdig opparbeidet i løpet av 1 halvår 2021. Samarbeidspartner er VA Entreprenør.

_______________________________

Skilting

Alle tomter innen byggetrinn 1 er nå ferdig skiltet.  Veiene som skal opparbeides er merket med grønne stikker.

_________________________________

Skogrydding

Skogrydding av felt og tomter innen byggetrinn 1 er nå utført.  Samarbeidspartner er Valdres Skogavvirkning.

Skogvirket vil ligge i lunner frem til neste sommer, dette virket vil bli benyttet til fjernvarme i Fagernes sentrum. Alle lunner av skogvirke er skiltet.  Samarbeidspartner er Valdres Biovarme.

Kontakt

Er du interessert i et unikt hytteprosjekt på Brakastølen? Fyll ut skjemaet nedenfor, send oss en epost på post@brakastolen.no
eller ring på  tlf 482 58 000


    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles
    Privacy Policy og
    Terms of Service gjelder.